Вино Скоп / Vino Skop 2017 20-24 септември

Вино Скоп - Вино Скоп / Vino Skop 2017 20-24 септември

Вино Скоп
Srijeda 20.9.2017
Iz 19:00
Ponedjeljak 25.9.2017
sve do 2:00
Вино Скоп
MacedoniaSkopjeПлоштад Мајка Тереза / Square Mother Teresa1000
Prikaži na mapi
2561 učesnik
Да ја дочекаме есента заедно!
Од 20 до 24 септември во Скопје ќе се одржи 11-тото издание на реномираниот фестивал кој го слави виното – Вино Скоп 2017.
Локацијата, како и минатата година ќе биде на плоштадот „Мајка Тереза“ пред МОБ, а на фестивалот ќе земат учество најдобрите македонски винарии.
Вино Скоп ќе понуди петдневно будење на сите сетила- уживање во пијалокот на боговите, различни вкусови, различни бои и мириси испреплетени со традицијата на убавото македонско вино, храна и музика.
Повеќе информации наскоро!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.