Plavi Orkestar, 15.2.2018, Arena Stožice, Ljubljana

Arena Stožice - Plavi Orkestar, 15.2.2018, Arena Stožice, Ljubljana

Arena Stožice
Četvrtak 15.2.2018
Iz 20:00 sve do 23:59
Arena Stožice
SloveniaLjubljanaReboljeva ulica 11000
Prikaži na mapi
2793 učesnik
Legendarna skupina Plavi orkestar se vrača v Ljubljano, v okviru velike regijske turneje "Everblue"

KLIK DO VSTOPNIC: http://bit.ly/2hJhMqe

Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, bo v četrtek 15.februarja na veliko veselje mnogih oboževalcev nastopila v Areni Stožice, v okviru velike regijske turneje "Everblue", kjer so po spektaklih v Sarajevu in Beogradu v plavo ekstazo spravili preko 100.000 obiskovalcev. Nazadnje so “Plavci" v Ljubljani nastopili februarja 2010, ko so v rekordnem času dvakrat razprodali Halo Tivoli in povzročili pravo “plavomanijo".
Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove preteklega dela uživajo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend.
Številne uspešnice kot so 'Od rodjendana do rodjendana', 'Suada', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži', 'Sava tiho teče', 'Goodbye teens', 'Kaja', 'Odlazim' in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.