Bijelo Dugme, 9. marec 2018, Stožice, Ljubljana [Razprodano]

Arena Stožice - Bijelo Dugme, 9. marec 2018, Stožice, Ljubljana [Razprodano]

Arena Stožice
Petak 9.3.2018
Iz 20:00 sve do 23:00
Arena Stožice
SloveniaLjubljanavojkova cesta 911000
Prikaži na mapi
1966 učesnik
V SLOVENIJO PRIHAJA LEGENDARNA SKUPINA BIJELO DUGME
Največja skupina v nekdanji Jugoslaviji, na vrhuncu svoje velike svetovne turneje, prihaja v ljubljansko Areno Stožice 9. marca 2018.

BIJELO DUGME, 9. marec 2018, Arena Stožice
Petrol in Eventim: goo.gl/WpYyqp
- - - - -

Kar je Elvis naredil v Ameriki, Beatli v Angliji, so Bijelo dugme naredili v Jugoslaviji. Prvi so snemali v Londonu. Prvi so naredili turnejo po športnih dvoranah in stadionih. So prvi, ki so dali smernice glasbeni industriji. Prvi so bili deležni popolne evforije na koncertih in izven. Edini so dokazali, da je takšna kariera izven angleško govorečega področja sploh mogoča. So institucija, ki je zaokrožila našo celotno subkulturo.

V Ljubljani nam bodo Goran, Alen in Tifa, ob spremljavi velikega 30-članskega orkestra priredili nepozabno doživetje. V en glas bomo peli pesmi, kot so Ima neka tajna veza, Sanjao sam nočas da te nemam, Ne spavaj mala moja, Ružica si bila, Đurđevdan, Lipe cvatu, Doživjeti stotu, Hajdemo u planine, Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac, Napile se ulice, Svi marš na ples in mnoge druge, že ponarodele pesmi. Vstopnice po nižjih cenah bodo v prodaji od danes, četrtka 9. 11. na vseh prodajnih mestih Eventima in na Petrolu.

Njihova svetovna turneja, ki je prirejena za velike arene, se je začela lani novembra, s trikrat razprodano areno Kombank v Beogradu, nadaljevali pa so jo v Londonu, Stuttgartu, Kölnu, Dunaju, Münchnu, Istanbulu, Sofiji, Skopju, Zagrebu ter drugod po Evropi.

Sloves Gorana Bregovića po vsem svetu privablja stare in nove oboževalce skupine, ki se je s svojim značilnim glasbenim slogom zasidrala v srca mnogih generacij. Ne zamudite tega največjega koncerta skupine Bijelo dugme v Sloveniji doslej, 9. marca 2018 v Dvorani Stožice v Ljubljani!


Prikaži više
🎫 Prodaja vstopnic: www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana,
🎫 Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*)
in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.