ZADAR - besplatan pregled autosjedalica

Jedriličarski klub Uskok Zadar - ZADAR - besplatan pregled autosjedalica

Jedriličarski klub Uskok Zadar
Nedjelja 19.11.2017
Iz 12:00 sve do 14:00
Jedriličarski klub Uskok Zadar
CroatiaZadarObala kneza Trpimira 5523000
Prikaži na mapi
8 učesnik
U nedjelju, 19. studenog 2017. od 12 do 14 sati na parkiralištu Jedriličarskog kluba Uskok, Obala kneza Trpimira 55 ( kod marine Vitrenjak ) udruga Roda organizira besplatan pregled dječjih autosjedalica.

Pregled prvenstveno služi kako bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili autosjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju. Ako se pravilno koriste autosjedalice smanjuju rizik pogibije djeteta u sudaru do 70 %, a rizik ozbiljne ozljede do više od 90 % .

Međutim, u Hrvatskoj se broj pravilno korištenih autosjedalica kreće između 10 % do 20 % i to je brojka koju volonterke i volonteri Rode ovakvim pregledima nastoje povećati.
Kako bi savjeti o pravilnoj upotrebi autosjedalica bili što učinkovitiji, Roda moli vozače koji dolaze na pregled da, ako je to moguće, sa sobom donesu upute proizvođača sjedalice i da svakako dovedu svoje dijete.

Osim samog pregleda, Rodini savjetnici i savjetnice za autosjedalice roditeljima i ostalim vozačima/icama dijelit će savjete i informacije o važnosti i pravilnom korištenju autosjedalica te odgovarati na sva pitanja. Pozvane su i sve trudnice sa svojim partnerima, ako im treba savjet u odabiru prve autosjedalice.

Pregled se održava neovisno o vremenskim prilkama.

Čekamo vas :)
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.