Delavnica energijskih in karmičnih čiščenj

Inštitut za sistemske postavitve, Mencingerjeva 7, Ljubljana - Delavnica energijskih in...

Inštitut za sistemske postavitve, Mencingerjeva 7, Ljubljana
Subota 16.12.2017
Iz 9:00 sve do 17:00
Inštitut za sistemske postavitve, Mencingerjeva 7, Ljubljana
Hrvatska
0 učesnik
Delavnica energijskega čiščenja na fizičnem, energijskem emocionalnem in informacijskem nivoju

Na delavnici bo vključeno tudi znanje iz lastnih terapevtskih izkušenj, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike.

Če naredimo primerjavo karmično zdravljenje poteka na informacijskem nivoju in je kot antivirusni program, da lažje udejanjamo svojo prisotnost v trenutku. Karmična diagnostika čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe,poudarek je tudi na na preprečevanju nastajanju novih vzorcev in energijsko čustvenih blokad.

Naučili se bomo tudi kako učinkovito energijsko očistiti svoj ***, svoje biopolje in kako vsak pri sebi lahko sam sebi sproži na enostaven način bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje s predihavanjem leže v krogu čas našega spočetja, bivanja v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, odnos s partnerji, odnos z našimi otroci.

Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu. Tako povečamo učinkovitost in sprožimo procese notranjega samozavedanja, urejanja našega življenja, predvsem pa polno ozemljenost in prisotnost v trenutku tukaj in sedaj. Vaje se delajo zelo umirjeno, počasi z iskanjem točke AEQ, točke največje sproščenosti.
______________________________________

1. sklop 9-13h: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvorit v energijo za spremembo, samomasaža za "prebavit dan", izvedba AEQ somatske vaje roža

2. sklop 14h-17h: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci,

Prikaži više

cena delavnice:90 eur

S seboj prinesite podlogo za ležanje, vzglavnik, odejo, copate. Za prigrizek bo poskrbljeno med odmorom.

Obvezne prijave po e-mailu najmanj 2 dneva pred dogodkom na : talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190 s smsom
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.