Zbulojeni mundësinë e artë-Oriflame

Oriflame Kosovo - Zbulojeni mundësinë e artë-Oriflame

Oriflame Kosovo
Petak 19.1.2018
Iz 15:00 sve do 17:00
Oriflame Kosovo
KosovoPristinaRr. Hajdar Dushi, Lam.C/2, Nr.lok.510000
Prikaži na mapi
12 učesnik
Sot Oriflame është kompania më e madhe evropiane e shitjes së kozmetikës në mënyrë direkte.
Më shumë se 3,5 milion Konsultant në më shumë se 65 shtete të botës.
Afër 50 vite eksperiencë në ndihmën e realizimit të ëndrrave.

A keni dëshirë të dukeni dhe të ndjeheni mrekullueshëm?
A keni deshirë të fitoni më shumë para?
A keni dëshirë të ndani më shumë kohë për familjen dhe miqtë?
A ëndërroni të udhëtoni mbarë botës?

ORIFLAME ju mundëson të jetoni jetën ashtu siq e keni ëndërruar

Hyrja falas
Ju ftojmë të gjithë të merrni pjesë në prezantimin e katalogut të muajit Janar si dhe njoftoheni për përparsitë e antarsimit ne Oriflame

Ju presin edhe shum dhurata të bukura nga Oriflame

Prikaži više
Antarsimi është falas
Endërrat tuaja janë inspirimi ynë
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.