Predstava za djecu "Ružno pače"

Gradsko kazalište "Joza Ivakić" Vinkovci - Predstava za djecu "Ružno pače"

Gradsko kazalište "Joza Ivakić" Vinkovci
Subota 3.2.2018
Iz 11:00 sve do 11:35
Gradsko kazalište "Joza Ivakić" Vinkovci
CroatiaVinkovciHrvatskih žrtava 232100
Prikaži na mapi
16 učesnik
U subotu 3. veljače u 11 sati - predstava za djecu nastala prema motivima bajke Hansa Christiana Andersena „Ružno pače“ nastala u koprodukciji s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku

Dramatizacija i režija: Đorđe Dukić

U predstavi igraju: Inga Šarić, Areta Ćurković, Aleksandra Colnarić, Kristina Fančović, Đorđe Dukić , Gordan Marijanović i Srđan Kovačević.

CIJENA ULAZNICE: 20 kn

Topla i dirljiva Andersenova bajka dobro je poznata i velikima i malima. Jednog dana na svijet u pačjem gnijezdu došlo je veliko, nezgrapno i naizgled vrlo ružno Pače. Majka patka, kao i sve majke ovog svijeta, prihvatila ga je kao jednakog ostalima, ali braća i sestrice Pači nikako si nisu mogli pomoći pa su ga ismijavali i davali mu pogrdna imena. Ismijavanje se nastavilo i prilikom odlaska na jezero i susreta s Psom i Ovčicom te razočarano Pače odluči pobjeći. Smrznutog i napuštenog pronašla ga je Seljanka odlučivši kako će joj dobro doći, međutim niti na imanju nije bilo previše sreće za Pače. Mačak ga je i dalje zadirkivao pa iako bi se Kokoška smilovala s vremena na vrijeme i uzimala ga u svoju zaštitu, Pače je odlučilo krenuti dalje, a na tom teškom putu za malo, ružno Pače, proteklo je toliko vremena, da nije niti primijetilo kako je izraslo u predivnog, velikog Labuda .
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.