Massimo - Mostar - HD HS Kosača

Hrvatski Dom Hercega Stjepana Kosače - Massimo - Mostar - HD HS Kosača

Hrvatski Dom Hercega Stjepana Kosače
Srijeda 7.3.2018
Iz 20:00 sve do 23:00
Hrvatski Dom Hercega Stjepana Kosače
Bosnia and HerzegovinaMostarTrg hrvatskih velikana bb88000
Prikaži na mapi
255 učesnik
Ne propustite: 7.3. Massimo u Kosači pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta

Svi ljubitelji Massima znaju kako je poseban užitak slušati ga u intimnijem prostoru kakav je u HD herceg Stjepan Kosača. Posebna energija i povezanost s publikom je ono što Massimove koncerte čini jedinstvenim, a zadovoljstvo nam je najaviti upravo takvo druženje za srijedu 7.3.2018. u Mostaru.

Detaljnije:

Ulaznice po cijeni 20KM i 25KM(VIP) su danas (8.2.2018.) puštene u prodaju i možete ih kupiti na blagajni Kosače svaki radni dan od 13:00h do 20:00h.
Detaljnije informacije o raspoloživosti ulaznica možete dobiti na broj: 063 940 584

„Massimo je svojim nastupima već pokazao da ga naša publika uvijek s posebnom ljubavlju dočeka, stoga prilika da ga pozovemo i priredimo nastup u Kosači uz generalno pokroviteljstvo partnera koncerta HT Eronet, i sve to tik pred Dan žena se pokazala kao idealna kombinacija za večer opuštanja i uživanja u vrhunskoj glazbi.“, prokomentirali su iz agencije Orion koja stoji iza organizacije koncerta dodavši: „Uistinu je zadovoljstvo surađivati s partnerom kao što je HT Eronet zahvaljujući kojem naši građani često imaju priliku slušati vrhunska glazbena imena, a također veseli nas i činjenica da izvođače možemo ugostiti u hotelu kao što je Mepas, te im ponuditi uživanje u gastro delicijama kakve se nalaze na Pablo's Restaurant & Club meniju.“

Medijski pokrovitelji koncerta su , Dnevni list, Običan radio i BHClubbing,
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.