Završnica UniSportZG eSport lige

Stablo znanja - powered by Vip - Završnica UniSportZG eSport lige

Stablo znanja - powered by Vip
Subota 17.3.2018
Iz 16:00 sve do 20:00
Stablo znanja - powered by Vip
CroatiaZagrebSavska cesta 2510000
Prikaži na mapi
43 učesnik
Iznimno nam je drago da smo došli do dugoočekivanih finala prve ikad izvedene sveučilišne eSports lige! Pozivamo sve profesore, zainteresirane, pobornike eSporta, kolege i prijatelje natjecatelja da nam se pridruže i dođu na završnicu ove fenomenalne sezone koja je oduševila mnoge, a koja nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Glavni program za publiku kreće u 16 sati kada će ujedno početi finalni susret TVZ-a i FOI-a u League of Legendsu! :D

Dragi gledatelji, navijači i pobornici eSporta, ovog smo **** pripremili brdo sadržaja za vas! Od PS4, VR-a, stolnog nogometa, pikada, nešto hrane i pića ... i ono najbitnije, izvrsnu atmosferu koju ćete sigurno zapamtiti. Cijeli centralni dio prostora bit će opremljen zabavnim sadržajem, a ujedno i rezerviran samo za publiku :)

U 20:00 završava susret u League of Legendsu. Nakon toga slijedi svečana ceremonija podjele medalja i pehara ekipama. Onda druženje, razgovor i glavno opuštanje! Napokon ćemo zajedno moći prepričavati doživljaje cijele lige uz nešto hrane i pića ... a kasnije zajedno krenuti u subotnju večer ;)

Za sve koji žele pratiti finale u CS-u, susret počinje u 10h, Hearthstone u 14h, a PES u 15h.

P.S. Svaka igra imat će svog komentatora, a susrete će biti moguće pratiti i preko Twitcha čiji ćemo link podijeliti neposredno prije susreta ;))
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.