Woodrock 8 - Zabranjeno pušenje

Skrad - Woodrock 8 - Zabranjeno pušenje

Skrad
Subota 22.7.2017
Iz 20:00
Nedjelja 23.7.2017
sve do 6:00
Skrad
CroatiaSkrad
Prikaži na mapi
268 učesnik
Već osmu godinu za redom organiziramo već mnogima poznatu manifestaciju Woodrock. Svatko tko nas je posjetio proteklih godina nije otišao bez mnogo dojmova, šumova u ušima od dobre i glasne muzike, novih poznanstva i uspomena.

Za one koji ne znaju što je to Woodrock?!
Manifestacija, odnosno rock koncert koji se održava skoro 800 metara nad morem. Svake godine svoje posjetitelje zabavljamo sa rock glazbom svima poznatim bendovima, ali i "mladim" bendovima koji žele predstaviti svima svoj talent pa i autorske pjesme. Neki od poznatijih bendova koje smo proteklih godina ugostili su Vatra i Belfastfood. Proteklih godina smo organizirali i "Borbu bendova" gdje su se bendovi natjecali za novčanu nagradu, a glasove su dijelili publika i stručni žiri. Što još reći?
Osim da cuge i hladne pive nikada ne nedostaje, a također imamo i free camping. Udaljenost od mjesta i okruženost prirodom daje poseban ugođaj, a tu su i dva vidikovca u blizini s kojih puca lijepi pogled na Skrad i okolicu.. Pa tko bi to još propustio? :)

Ove godine imamo posebnu čast najaviti da će na našoj manifestaciji nastupiti ZABRANJENO PUŠENJE!! Također i dva benda koji će svirati prije i poslije legendarnog benda. A tko će biti ti bendovi odlučujete VI. NA ovoj stranici možete glasati (lajkom na njihovu prijavu) za ben koji želite da nastupi ove godine na Woodrocku
GLASANJE I PRIJAVE TRAJU DO 1.7 !!

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji za 40 kuna na sljedećim mjestima: Caffe bar "PLAY" Skrad, Caffe bar "Che" Delnice, Shamrock pub Ravna Gora. Karte će se prodavati i na dan koncerta za 50 kuna.

Ekipa, VIDIMO SE! :)
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.