Studenti Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan na 42. BFW

Galerija Stab - Studenti Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan na 42. BFW

Galerija Stab
Utorak 31.10.2017
Iz 20:00 sve do 23:00
Galerija Stab
SerbiaBelgradeCrnogorska
Prikaži na mapi
28 učesnik
Studenti Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan izlažu svoje radove na 42. Belgrade Fashion Week-u u okviru „Modnih vinjeta“. Izložba će biti postavljena u galeriji Štab (Crnogorska br. 10) u utorak 31. oktobra sa početkom od 20h.

Istraživanjem forme i poštovanjem toka materijala, studentima Modnog dizajna je dat zadatak da kroz monohromatski kolorit istraže i istaknu samu formu dizajna. Svaki student se predstavlja kroz jedan modni look u skladu sa sopstvenim senzibilitetom i time daje uvid u negovanje različitog pristupa i najbitnije umetničke individualnosti u modnom dizajnu.

Studenti koji predstavljaju radove u okviru 42. BFW-a su Anja Plemić, Mina Maksimović, Katarina Krajnović i Lenka Ilić. Pored izloženih modela studentkinja Master programa Dizajn novih medija, Danijela Mitrović predstaviće svoj Video Art. Studenti su dobili podršku i stručnu pomoć u izradi svojih radova od profesora – Tijane Pavlov, Katarine Urošević-Samardžić i Aleksandra Protića.

Pozivamo vas da budete deo „Modnih vinjeta“ na 42. BFW i uživate u kreacijama naših studenata sa Modnog dizajna u galeriji Štab.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.