Dita e Bibliotekës dhe Dita Kombëtare e Vetëdijesimit për Biblio

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” - Dita e Bibliotekës dhe Dita Kombëtare...

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”
Petak 24.11.2017
Iz 10:00 sve do 16:00
Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”
KosovoPristina10000
Prikaži na mapi
10 učesnik
Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” dhe
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
ju ftojnë të merrni pjesë në ceremoninë festive

Dita e Bibliotekës - 73 vjetori i themelimit të BKK-së dhe
Dita Kombëtare e Vetëdijesimit për Biblioteka në Kosovë - aktivitet i projektit ERASMUS + Capacity Building in the Field of Higher Education CBHE Project 561987 - Library Network Support Services

Ceremonia e hapjes do të mbahet në Hollin e Bibliotekës, më 24 nëntor 2017 në orën 10:00.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.