Body Count u Zagrebu

Boćarski dom-sportska dvorana - Body Count u Zagrebu

Boćarski dom-sportska dvorana
Utorak 19.6.2018
Iz 20:00 sve do 23:59
Boćarski dom-sportska dvorana
CroatiaZagrebPrisavlje 210 000
Prikaži na mapi
1356 učesnik
LAA PREDSTAVLJA:
BODY COUNT
BOĆARSKI ***
UTORAK, 19. LIPNJA 2018.

Gotovo 4 mjeseca uoči održavanja Ice T i njegov Body Count rasprodali su Tvornicu kulture, što predstavlja najbrže prodani koncert u povijesti tog kluba. Kako je želja benda bila da u Zagrebu održe klupsku svirku, a kako je interes bio prevelik za kapacitet Tvornice, u dogovoru s menadžmentom grupe odlučeno je da se nastup preseli u Boćarski ***. Iako je prostorom dosta veći od Tvornice Boćarski, i daljei ima energiju nešto većeg kluba i savršeno će odgovarati jednom od važnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj.

Body Count su potvrdili i predgrupu za Zagreb. U Boćarskom domu prije njih će nastupiti belgijski Powerstroke koji su u svojih 10 godina karijere svirali s brojnim velikim imenima kao što su Body Count, Pro-Pain, Suicidal Tendencies i Crowbar.

Sve ulaznice kupljene za Tvornicu kulture vrijede naravno i za Boćarski ***. Novi kontigent ulaznica u prodaji je po cijeni od 170 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti po 190 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.