A BLAST from the PAST - Special Summer Edition

Dvorište Prostor / Stari Hrast - A BLAST from the PAST - Special Summer Edition

Dvorište Prostor / Stari Hrast
Petak 15.6.2018
Iz 18:00
Subota 16.6.2018
sve do 4:00
Dvorište Prostor / Stari Hrast
Hrvatska
166 učesnik
[15 godina CeZaMa] [10 godina Prostora]
[5 GODINA A BLAST FROM THE PAST-a]

Konfeti s nezaboravnog božićnog #BlastFromThePast još se uvijek pojavljuju na najčudnijim mjestima, a mi već šibamo dalje s ludim iznenađenjima u ovoj slavljeničkoj 2018. Da bi se svi u čim boljem duhu raspršili po plažama i festivalima, ekipa iz Prostor CeZam Čakovec ispratila bude vas na najbolji mogući način uz ekskluzivni LJETNI Blast From The Past!!! To je to ljudi, ispunjujemo vaše želje i konačno radimo ljetni trash party u Čakovcu!!!

U vremenskom stroju od 25 x 25 m između Klub Prostor - "CeZam" Čakovec i Stari Hrast vječito mladi DJ SPETZ i neumorna volonterska ekipa probudili budu u vama onaj neprežaljeni osjećaj bezbrižnosti, školskih praznika bez obaveza i ljetovanja u Dramlju. Tematski i glazbeno sve bude se i dalje vrtjelo oko devedesetih, ali obzore širimo i na susjedna desetljeća , kaj znači da bude parti još veći, još bolji i uz još više legendarnih hitova koje budete bez trunke srama popratili svojim milozvučnim glasovima i nekontroliranim plesnim pokretima.

Zadnjih ste pet godina stvarno bili najzahvalniji i najluđi partijaneri ikad, pa ne sumnjamo da budete i 15. 06. oduševili i nadmašili naša očekivanja. Jedini vam je zadatak debele Yassa trenirke, šuškavce iz Mađarske i muke po kaputima zamijeniti prozračnim ljetnim trash kombinacijama i šarenim sunčanim naočalama i totalno se prepustiti pozitivnim ljetnim vibracijama. Zauzvrat bude vas dočekala autentična DIY scenografija, vječni ljetni hitovi, more rekvizita i popratnih sadržaja i puno puno iznenađenja.

Znate to već i sami, ali OVO SE NE PROPUŠTA, zato pratite event i osigurajte si kartu na vrijeme! 😗

● START: 18:00
● KARTE: info soon

#samoopušteno #nemasrama #samoljubav

Prikaži više

SUPPORT: Stari Hrast & METALAC Industrial Bar (u slučaju kiše)

-------------------------------------------------------------------------------
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.