ILIRIDA

Shkup - Cair - ILIRIDA

Shkup - Cair
Srijeda 1.1.2020
Iz 1:00
Shkup - Cair
Skopje
Prikaži na mapi
234 učesnik


ILIRIDA eshte nje nisme e disa te rinjve qe kan nje vizjon qe trojet tona te fitojne nivelin me te laret te organizimit politiko - shoqeror ne teritoret e Ilirides.
Duke pasur parasishte situaten ne Iliride ku partite politike na kan ulure pazarin e politikave shqiptare ne nivelin e disa te drejtave kolektive dhe ato te parcjalizuara me ligje qe zorte implementohen ne shohim hapsire qe shqiptaret ne Iliride kan kapacitet dhe mundsi qe te ngrisin vetedijen dhe organizimin shoqeror ne nje nivel me te larte.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.