Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Surya centar - Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Surya centar
Četvrtak 27.9.2018
Iz 18:00 sve do 19:30
Surya centar
HRPulaFlaciusova ulica 1052100
Prikaži na mapi
0 učesnik
Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti
SSRF Hrvatska vas poziva na besplatno predavanje. Svi su dobrodošli.
Kad se suočavamo s izazovima u životu, ponekad se zapitamo “Zašto se to događa baš meni?”. Neki su možda, razmišljajući o poteškoćama kroz koje su prošli u životu, pomislili “Je li moguće da mi je takva sudbina?” i na trenutke se osjećali nemoćnim da promjene situaciju. Često je vjerovanje da ukoliko se trudimo da budemo dobr ljudi da činimo dobra djela, da će nam se isto i vratiti. Međutim, ne shvaćamo da naša karma iz svih naših prošlih života uvelike utječe na naš sadašnji život.
Duhovno istraživanje je pokazalo da je 65% događaja u našim životima određeno sudbinom i izvan je naše kontrole. To uključuje sve značajne događaje u našem životu koji su uzroci naše sreće i nesreće. Na ovom duhovnom predavanju objasniti ćemo kako duhovnom praksom možemo prevladati našu nepovoljnu sudbinu. Duhovna praksa ne pomaže nam samo da prevladamo našu sudbinu, već nam omogućuje da doživljavamo više sreće i stabilnosti u životu. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju kako biste saznali više.

O predavaču:Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.
Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.
Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.
Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

Ovaj događaj organizira:

Prikaži više
Spiritual Science Research Foundation

Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Prikaži neke ljubavi.

Dajte nam se sviđa!

Hvala ti.

Kao i svaki želim pomoć puno.

Hvala ti.